Lytt til musikk mens du trener

Noen ganger kan det være tungt å trene. Bare det å gå en tur kan føles som et tiltak. En quickfix da er musikk! Å lytte til musikk du liker gjør noe med humøret og tiltakslysten.

App jungelen

Forskning viser at musikk øker ditt gode humør under fysisk aktivitet. Det er altså en grunn til at selv husarbeidet går lettere med musikk! Og nå er det enklere enn noen gang å høre på musikk mens du beveger deg. Vi har gått fra walkman, til diskman, til mp3 til telefon med apper.

It’s a jungle out there! Det finnes mange apper å lytte til musikk fra. Spotify kjenner de fleste svært godt, men du kan også prøve iHeartRadio, Pandora, YouTube Music, og mange flere. Prøv deg frem, og bruk den du liker best, alt etter det som passer deg.

Spillelister

Det er morsomt å lage spillelister, og enda morsommere er det å bruke dem. Kanskje trenger du en egen en til treningen, mens du kan lage andre lister som passer til husarbeidet, matlaginga eller festen. Det som er sikkert er at en telefon – og et headset – gjør det mulig. Kjøp det du trenger og sett i gang!